Over ons

Waarom kiezen voor BuyEAN.nl?
Ten eerste omdat wij voordelig zijn en een laagste prijs garantie bieden. Ten tweede omdat wij veel ervaring hebben in het werken met EAN nummers en de verschillende verkoopplatformen. Naast een faciliterende rol in het verstrekken van EAN nummers kunnen wij u ook adviseren en ondersteunen bij diverse dingen waar u tegenaan kunt lopen bij het gebruiken van EAN nummers.

BuyEAN.nl krijgt van klanten gemiddeld een 9.7 bij Kiyoh klantbeoordelingen. Daarnaast zijn wij lid van Webwinkel Keurmerk. Kopen bij ons is dus kopen met vertrouwen!

BuyEAN.nl is onderdeel van Verleij Trading Europe. Wij zijn een onderneming waarin 5 personen werkzaam zijn gericht op automotive, truckmotive, watersport en thuisfitness. Ooit begonnen als hobby maar inmiddels zijn we een professionele onderneming met klanten en dealers over de hele wereld, van België tot Brazilië en van Oostenrijk tot Australië.

Wij importeren zelf artikelen en kwamen tot de conclusie dat deze niet verkocht konden worden op grote publiekstrekkers als BOL.com en Amazon. Daarom hebben we een methode ontwikkeld waarmee eigen artikelen zonder officieel EAN nummer toch verkocht kunnen worden als artikel mét officieel EAN nummer. In de afgelopen jaren hebben we duizenden bestellingen ontvangen op deze manier met onze nummers. Wij zien de kracht van deze verkoopplatformen en hopen dat andere ondernemers dit ook gaan inzien. Hierin kunnen wij een handje helpen door onze diensten aan te bieden via onze webshop in de vorm van het leveren van deze EAN13 nummers. Hopelijk wordt uw handel net zo succesvol op BOL en Amazon als de onze!

Wij hebben een fysieke locatie:
Hornweg 22
1721CV Broek op Langedijk
Tel:0226-752493

Verleij Trading Europe:
Truckgadgets.nl
Truckgadgets.be
Truck Tools & Tuning
TruckBug
Goedkopehoesjes.nl
PCinHuis.nl
Kittig.nl
RIP Fitness Store Europe
Actiesales.nl
BuyEAN.nl

Rabobank:
IBAN: NL48RABO0178903663
BIC: RABONL2U

Kamer van Koophandel / Chamber of Commerce: 57010633
BTW nummer / VAT number: NL852400937B01

info@buyEAN.nl
Sales: +31(0)226-752493
Technische afdeling: +31(0)226-752492