EAN nummers

EAN nummers worden wereldwijd ingezet als artikelcodering ten behoeve van kassa-afhandelingen en voorraadregistratie. Daarnaast zijn EAN nummers ideaal om online producten te verkopen. Middels de nummers kunt u namelijk producten aanbieden op online verkoopplatformen zoals BOL.com, Beslist.nl, Amazon, eBay, iTunes, Google Shopping, Rakuten en PriceMinister. Zonder EAN nummer is het niet mogelijk om uw assortiment aan te bieden bij deze partijen. Een gemiste kans, want het verruimen van verkoopmogelijkheden kan ervoor zorgen dat de klantenkring uitgebreid wordt en de omzet stijgt.

 

EAN nummers

Wat zijn EAN nummers?

EAN staat voor European Article Numbering. EAN nummers zijn bedoeld om onder andere producten en productie-eenheden te identificeren. Het nummer is dan ook vaak te vinden onder de streepjescode. Een EAN nummer bestaat uit 13 cijfers en een checksum (een controlenummer). Door een specifieke volgorde en logica is het niet mogelijk om EAN nummers zelf te maken. Verkoopplatformen zullen bij onofficiële nummers het dan ook niet toestaan om producten toe te voegen. Hetzelfde geldt voor EAN nummers die bestaan uit 12 cijfers of beginnen met een 0. Echte EAN nummers beginnen nooit met een 0. Wees dus geen dief van uw eigen portemonnee en bestel unieke, officiële EAN nummers bij BuyEAN.nl.

 

Waarom kies je de EAN nummers van BuyEAN.nl?

  • EAN nummers voor lage prijzen;
  • Direct geleverd in uw mailbox;
  • Geen verborgen of terugkerende kosten;
  • Unieke nummers met officieel goedgekeurd controlegetal;
  • Wij werken met een 100% niet goed geld terug garantie;
  • Uitgebreide kennis en ervaring van EAN;
  • Klantenservice via telefoon, e-mail en chat;
  • Wij bieden ook assistentie bij het toevoegen van artikelen op BOL.com.

 

Wacht niet langer met bestellen!

Door EAN nummers te koppelen aan uw producten wordt het mogelijk om online verkopen te realiseren op grote (inter)nationale platformen. Het bereik onder potentiële klanten zal vergroot worden waardoor inkomsten kunnen stijgen. De echtheid van de nummers is echter wel zeer belangrijk. Bestel daarom alleen officiële EAN nummers bij BuyEAN.nl. Wij bieden u unieke nummers met 100% garantie en een uitstekende service.

Bestel EAN nummers bij BuyEAN.nl

Van enkel 1 tot 5000 stuks, bekijk ons aanbod en bestel uw EAN nummers direct!