EAN codes

EAN codes worden wereldwijd ingezet als artikelcodering ten behoeve van kassa-afhandelingen en voorraadregistratie. Daarnaast zijn EAN codes ideaal om online producten te verkopen. Met de codes kunnen namelijk producten aangeboden worden op online verkoopplatformen zoals BOL.com, Amazon, Beslist.nl, iTunes, Google Shopping, eBay, Rakuten en PriceMinister. Zonder EAN code is het niet mogelijk om uw assortiment aan te bieden bij deze partijen. Een gemiste kans, want het uitbreiden van verkoopmogelijkheden kan ervoor zorgen dat de klantenkring vergroot wordt en de omzet stijgt.

 

EAN codesWat zijn EAN codes?

EAN staat voor European Article Numbering. EAN codes zijn bedoeld om onder andere producten en productie-eenheden te identificeren. De code is dan ook vaak te vinden onder de streepjescode. Een EAN code wordt gevormd door 13 cijfers en een checksum (een controlenummer). Door een specifieke volgorde en logica is het niet mogelijk om EAN codes zelf te maken. Verkoopplatformen zullen bij onofficiële codes het dan ook niet toestaan om producten toe te voegen. Hetzelfde geldt voor EAN codes die bestaan uit 12 cijfers of beginnen met een 0. Echte codes beginnen nimmer met een 0. Wees dus geen dief van uw eigen portemonnee en bestel unieke, officiële EAN codes bij BuyEAN.nl.

 

Waarom kies je de EAN codes van BuyEAN.nl?

  • EAN codes voor lage prijzen;
  • Direct geleverd in uw mailbox;
  • Geen verborgen of terugkerende kosten;
  • Unieke codes met officieel goedgekeurd controlegetal;
  • Wij hanteren een 100% niet goed geld terug garantie;
  • Uitgebreide kennis en ervaring van EAN;
  • Klantenservice via telefoon, e-mail en chat;
  • Wij bieden ook hulp bij het toevoegen van artikelen op BOL.com.

 

Wacht niet langer met bestellen!

Door EAN codes te koppelen aan uw producten wordt het mogelijk om online verkopen te realiseren op grote (inter)nationale platformen. Het bereik onder potentiële klanten zal vergroot worden waardoor inkomsten kunnen stijgen. De echtheid van de codes is echter wel zeer belangrijk. Bestel daarom enkel officiële EAN codes bij BuyEAN.nl. Wij bieden u unieke codes met 100% garantie en een uitmuntende service.

 

Bestel EAN codes bij BuyEAN.nl

Van enkel 1 tot meer dan 5000 stuks, bekijk ons aanbod en bestel uw EAN codes direct!