EAN aanvragen

U kunt een EAN aanvragen om artikelen mee te coderen. Dit wordt wereldwijd gedaan ter ondersteuning van kassa-afhandelingen en voorraadregistratie. Daarnaast zijn er veel bedrijven die een EAN aanvragen zodat ze het product online kunnen aan bieden. Met een EAN kunt u namelijk een product toevoegen aan online verkoopplatformen zoals BOL.com, Amazon, Beslist.nl, iTunes, Google Shopping, eBay, Rakuten en PriceMinister. Zonder een EAN is het niet mogelijk om uw assortiment te verkopen via deze partijen. Een gemiste kans, want het uitbreiden van verkoopmogelijkheden kan ervoor zorgen dat de klantenkring vergroot wordt en de omzet stijgt.

 

EAN aanvragenEen EAN aanvragen: waar moet ik op letten?

EAN is een afkorting die staat voor European Article Numbering. Bedrijven zullen een EAN aanvragen om producten en productie-eenheden te identificeren en onderscheiden. De cijfers zijn dan ook vaak te vinden onder de streepjescode. Onthoud: alleen een EAN aanvragen die bestaat uit 13 cijfers en een checksum (dit is een controlenummer). Door een specifieke volgorde en logica is het niet mogelijk om een EAN zelf te maken. Gaat u een onofficiële EAN aanvragen? Wees er dan op voorbereid dat verkoopplatformen u niet toelaten om het product toe te voegen. Hetzelfde geldt voor een EAN aanvragen die bestaat uit 12 cijfers of begint met een 0. Een echte EAN begin nooit met een 0. Wees dus geen dief van uw eigen portemonnee. Een unieke, officiële EAN aanvragen doet u alleen bij BuyEAN.nl.

 

Waarom EAN aanvragen bij BuyEAN.nl?

  • EAN aanvragen voor lage prijzen;
  • Direct geleverd in uw mailbox;
  • Geen verborgen of terugkerende kosten;
  • Unieke EAN met officieel goedgekeurd controlegetal;
  • Wij werken met een 100% niet goed geld terug garantie;
  • Uitgebreide kennis en ervaring van EAN;
  • Klantenservice via telefoon, e-mail en chat;
  • Wij bieden ook assistentie bij het toevoegen van artikelen op BOL.com.

 

Wacht niet langer met bestellen!

Gaat u een EAN aanvragen? Door de EAN te koppelen aan uw product wordt het mogelijk om online verkopen te realiseren op grote (inter)nationale platformen. Het bereik onder potentiële klanten zal vergroot worden waardoor inkomsten kunnen toenemen. De echtheid van de barcodes is echter wel uiterst belangrijk. Een officiële EAN aanvragen doet u daarom uitsluitend bij BuyEAN.nl. Wij bieden u een unieke EAN met 100% garantie en een voortreffelijke service.

 

EAN aanvragen doet u bij BuyEAN.nl

Van enkel 1 tot 5000 stuks, bekijk ons aanbod en vraag uw EAN nu meteen aan!