EAN barcodes

Wereldwijd worden EAN barcodes ingezet als artikelcodering ter ondersteuning van kassa-afhandelingen en voorraadregistratie. Daarnaast zijn EAN barcodes ideaal om producten te verkopen via het internet. Met de barcodes kunt u producten aanbieden op online verkoopplatformen zoals BOL.com, Amazon, Beslist.nl, iTunes, Google Shopping, eBay, Rakuten en PriceMinister. Zonder EAN barcode is het niet mogelijk om uw assortiment aan te bieden bij deze websites. Een gemiste kans, want het uitbreiden van verkoopmogelijkheden kan ervoor zorgen dat de klantenkring vergroot wordt en de omzet stijgt.

 

EAN barcodesWat zijn EAN barcodes?

EAN is een afkorting die staat voor European Article Numbering. EAN barcodes zijn bedoeld om producten en productie-eenheden te identificeren en onderscheiden. De barcode is dan ook vaak te vinden onder de streepjescode. Een EAN barcode bestaat uit 13 cijfers en een checksum (een controlenummer). Door een specifieke volgorde en logica is het niet mogelijk om EAN barcodes zelf te maken. Verkoopplatformen zullen bij onofficiële barcodes het dan ook niet toelaten om producten toe te voegen. Hetzelfde geldt voor EAN barcodes die slechts 12 cijfers tellen of beginnen met een 0. Echte barcodes beginnen nooit met een 0. Wees dus geen dief van uw eigen portemonnee en bestel unieke, officiële EAN barcodes bij BuyEAN.nl.

 

Waarom kies je de EAN barcodes van BuyEAN.nl?

  • EAN barcodes voor lage prijzen;
  • Direct geleverd in uw mailbox;
  • Geen verborgen of terugkerende kosten;
  • Unieke barcodes met officieel goedgekeurd controlegetal;
  • Wij werken met een 100% niet goed geld terug garantie;
  • Uitgebreide kennis en ervaring van EAN;
  • Klantenservice via telefoon, e-mail en chat;
  • Wij verlenen ook assistentie bij het toevoegen van artikelen op BOL.com.

 

Wacht niet langer met bestellen!

Door EAN barcodes te koppelen aan uw producten wordt het mogelijk om online verkopen te realiseren op grote (inter)nationale platformen. Het bereik onder potentiële klanten zal vergroot worden waardoor inkomsten kunnen toenemen. De echtheid van de barcodes is echter wel uiterst belangrijk. Bestel daarom uitsluitend officiële EAN barcodes bij BuyEAN.nl. Wij bieden u unieke codes met 100% garantie en een voortreffelijke service.

 

Bestel EAN barcodes bij BuyEAN.nl

Van enkel 1 tot 5000 stuks, bekijk ons assortiment en bestel uw EAN barcodes nu meteen!