EAN kopen

Wereldwijd kunt u een EAN kopen om artikelen mee te coderen. Dit wordt gedaan ter ondersteuning van kassa-afhandelingen en voorraadregistratie. Daarnaast zijn er veel bedrijven die een EAN kopen om het product online aan te bieden. Met een EAN kunt u namelijk een product toevoegen aan online verkoopplatformen zoals BOL.com, Amazon, Beslist.nl, iTunes, Google Shopping, eBay, Rakuten en PriceMinister. Zonder een EAN is het niet mogelijk om uw assortiment te verkopen via deze partijen. Een gemiste kans, want het uitbreiden van verkoopmogelijkheden kan ervoor zorgen dat de klantenkring vergroot wordt en de omzet stijgt.

 

EAN kopenEen EAN kopen: waar moet ik op letten?

EAN is een afkorting die staat voor European Article Numbering. Bedrijven zullen een EAN kopen om producten en productie-eenheden te identificeren en onderscheiden. De cijfers zijn dan ook vaak te vinden onder de streepjescode. Onthoud: alleen een EAN kopen die bestaat uit 13 cijfers en een checksum (dit is een controlenummer). Door een specifieke volgorde en logica is het niet mogelijk om een EAN zelf te maken. Gaat u een onofficiële EAN kopen? Wees er dan op voorbereid dat verkoopplatformen u niet toelaten om het product toe te voegen. Hetzelfde geldt voor een EAN kopen die bestaat uit 12 cijfers of begint met een 0. Een echte EAN begin nooit met een 0. Wees dus geen dief van uw eigen portemonnee. Een unieke, officiële EAN kopen doet u alleen bij BuyEAN.nl.

 

Waarom EAN kopen bij BuyEAN.nl?

  • EAN kopen voor een lage prijs;
  • Direct geleverd in uw mailbox;
  • Geen verborgen of terugkerende kosten;
  • Unieke EAN met officieel goedgekeurd controlegetal;
  • Wij hanteren een 100% niet goed geld terug garantie;
  • Uitgebreide kennis en ervaring van EAN;
  • Klantenservice via telefoon, e-mail en chat;
  • Wij bieden ook assistentie bij het toevoegen van artikelen op BOL.com.

 

Wacht niet langer met bestellen!

Gaat u een EAN kopen? Door de EAN te koppelen aan uw product wordt het mogelijk om online verkopen te realiseren op grote (inter)nationale platformen. Het bereik onder potentiële klanten zal vergroot worden waardoor inkomsten kunnen toenemen. De echtheid van de barcodes is echter wel uiterst belangrijk. Een officiële EAN kopen doet u daarom uitsluitend bij BuyEAN.nl. Wij bieden u een unieke EAN met 100% garantie en een voortreffelijke service.

 

EAN kopen doet u bij BuyEAN.nl

Van enkel 1 tot 5000 stuks, bekijk ons assortiment en koop uw EAN nu meteen!